Acceptatie, tolerantie & eigenwaarde

Kwaliteit

Bij zorgorganisatie Actolei bieden we persoonsgerichte zorg, waarbij we nauw aansluiten op de individuele zorgbehoeften van onze bewoners.

Zorgorganisatie Actolei

Kwaliteitsverslag

Benieuwd naar alle kwaliteitsverslagen van Zorgorganisatie Actolei? Bekijk hier alle kwaliteitsverslagen. 

Kwaliteitsverslag 2023

Welkom bij ons kwaliteitsbeeld gehandicaptenzorg en kwaliteitsrapport forensische zorg. Het afgelopen jaar was vol uitdagingen, waaruit we waardevolle leerpunten hebben meegenomen. Bekijk het kwaliteitsrapport hieronder. De makkelijke versie vind je hier

Kwaliteitsverslag 2022

We blikken terug op een jaar dat in het teken heeft gestaan van verdere professionalisering van onze organisatie. Onze ambities en uitdagingen zijn groot. In dit verslag kijken we waar we staan, wat we hebben bereikt en wat nog extra aandacht vraagt.

Kwaliteitsverslag 2021

Er is hard gewerkt aan een verdere professionalisering van de organisatie. Er is onder andere externe ondersteuning gezocht om onze processen onder de loep nemen en te optimaliseren, er is een kwaliteitsteam opgezet.

Kwaliteitsverslag 2020

Dit jaar stond “De basis op orde” centraal. Er is hard gewerkt aan een verdere professionalisering van de organisatie. Er is externe ondersteuning gezocht om onze processen te optimaliseren. En er is een kwaliteitsteam opgezet.

Kwaliteitsverslag 2019

Hierbij presenteert stichting Actolei haar kwaliteitsrapportage over 2019. Dit rapport heeft een interne en een externe functie. Intern geeft het een beeld van de kwaliteit van zorg en hoe die in ontwikkeling is, extern is het een middel tot transparantie en verantwoording.