(+31) 074 – 267 36 31 info@actolei.nl

De Europese Unie heeft het project ‘Samen een Sterk Team!’ meegefinancierd.

Contact

Bezoekadres Hertmerweg 38 7625 RH  Zenderen Kantooradres & Secretariaat Stationsstraat 46 7622 LX Borne Bereikbaar tussen 9.00 en 12.30 Tel. (+31) 074 – 267 36 31 Fax. (+31) 074 – 267 23 99 info@actolei.nl

Aanmelden

Voor aanmelding vragen we je onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen en deze samen met de gevraagde bijlagen te sturen naar plaatsingscommissie@actolei.nl.Om te beoordelen of wij 24/7 de begeleiding kunnen bieden die jij als eventuele nieuwe bewoner toekomt, vragen wij je het  aanmeldformulier in te vullen en alle bijlagen mee te sturen. Zo kunnen wij een weloverwogen een keuze maken. Indien de gegevens niet compleet zijn, zullen wij de aanmelding niet direct in behandeling nemen. Aanmeldformulier

Veel gestelde vragen

Kan ik bij Actolei komen wonen?

  • Je wilt bij Actolei komen wonen en hebt behoefte aan een rustige en vertrouwde plek in een landelijke omgeving.
  • Je bent een man en je bent ouder dan 25 jaar.
  • Je hebt een licht verstandelijke beperking met complexe gedragsproblematiek. Je hebt hierdoor behoefte aan begeleiding bij de indeling van jouw dag en op de verschillende leefgebieden.
  • Je hebt geen actieve, intensieve behandeling op psychiatrische problematiek en je onthoudt je van verslavende middelen (abstinent).

Hoe werkt de aanmeldprocedure?

Als je bij ons wilt komen wonen of je ondersteunt iemand die bij ons wil komen wonen is dit een belangrijke stap. Wij willen jouw aanmelding dan ook zorgvuldig behandelen.

  1.  Je meldt je aan met het aanmeldformulier op deze pagina en je stuurt ook direct alle gevraagde bijlages mee.
  2.  De plaatsingscommissie bekijkt jouw aanmelding en beoordeelt of Actolei voor jou een passende plek heeft.
  3. Als wij denken dat we jou een passende plek kunnen bieden, nodigen we jou uit voor een kennismaking op locatie of komen wij naar jou toe voor een kennismaking. Als beide partijen nog steeds enthousiast zijn plaatsen we jou in de dug-out.
  4.  Op het moment dat er een plek vrij komt binnen Actolei, kijkt de plaatsingscommissie of jij of een van de andere kandidaten vanuit de dug-out geplaatst kan worden.

Kan ik bij jullie een kijken of een rondleiding krijgen?

Vanwege de privacy van onze bewoners verzorgen wij pas rondleidingen nadat we denken dat wij jou een passende plek kunnen bieden. Dan nodigen we je graag uit voor een rondleiding op onze locatie De Scholtenhof in de landelijk omgeving. Wil je een indruk krijgen van onze locatie De Scholtenhof, kijk dan eens naar de informatiefilm.

Hoe word ik begeleid?

Jouw begeleider ondersteunt naast jou nog een aantal bewoners gedurende de dag. Je mag erop vertrouwen dat de begeleiders samen met de gedragskundige het beste weten hoe ze een stabiele plek voor jou creëren en jou hierin volgen, ondersteunen en begeleiden. Waar nodig schakelt Actolei tijdig externe expertise in om jouw extra te ondersteunen.